Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ταξί στο Λονδίνο...!!!

Ένας αφοσιωμένος Μουσουλμάνος Άραβας μπήκε σε ένα μαύρο ταξί στο Λονδίνο. Ζήτησε κοφτά από τον ταξιτζή να απενεργοποιήσει το ραδιόφωνο, επειδή, όπως συνάγεται  από τη θρησκευτική διδασκαλία του, δεν πρέπει να ακούει μουσική, επειδή την εποχή του προφήτη δεν υπήρχε μουσική και κυρίως Δυτική μουσική που είναι η μουσική των άπιστων.
Ο ταξιτζής σβήνει ευγενικά το ραδιόφωνο, σταματάει το ταξί και ανοίγει την πόρτα.
Οπότε ο Μουσουλμάνος Άραβας τον ρώτησε, "Τι κάνεις;"
Και ο οδηγός απάντησε, "Στην εποχή του προφήτη δεν υπήρχαν ταξί, έτσι άντε γαμήσου και περίμενε για... καμήλα!"
 

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Θρίαμβος!!!

Η κρατική ομάδα, στην οποία απονεμήθηκε ήδη ο τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδος με προεδρικό διάταγμα, πέτυχε σήμερα μεγαλειώδη θρίαμβο... Έχασε μόνο με 1 - 2 απ' την υπερομάδα Σάλκε.. Παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο, το σύστημα του σταυρού και του τεντωμένου κώλου, σκόρπισε ρίγη εθνικής υπερηφάνιας στους Έλληνες φιλάθλους διδάσκοντας σωστό ποδόσφαιρο και φυσικά ήθος!!! Αν λάβουμε υπόψη και τις σοβαρότατες ελλείψεις, αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού χωρίς τους δυο ακραίους με τα σημαιάκια και χωρίς τον κεντρικό με τη σφυρίχτρα, τότε ο θρίαμβος παίρνει απεριόριστες διαστάσεις!!!! Συγχαρητήρια στους νεκροθάφτες του ελληνικού ποδοσφαίρου... Τον Πλατανιά θα τον ξεσκίσουν σίγουρα.. Μπράβο και στα κοπάδια που τους χειροκροτούν και δε βλέπουν ότι η κατάντια ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους διαφθορείς αξιών και συνειδήσεων που είναι σφιχταγκαλιασμένοι με την πολιτική εξουσία, τη θεότυφλη δικαιοσύνη που τους υπηρετεί σεμνά και ταπεινά... Δε χαίρομαι, αλλά λυπάμαι βαθύτατα γιατί ο πληθυσμός των οικόσιτων εξακολουθεί να παραμένει υπερβολικά μεγάλος... Ο νοών νοείτω.........

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Ελληναράς



Ελληνάρας οδηγεί στo Αμπού Ντάμπι και περνάει με κόκκινο. Ένας μπάτσος τον σταματά...
-Κύριε, περάσατε με κόκκινο.
-Ε και;;; Λέγε πόσο είναι το πρόστιμο να τελειώνουμε.
-Δεν υπάρχει πρόστιμο, κύριε. Θα πρέπει να σας συλλάβω και να σας πάω στο αυτόφωρο.
-Τι αυτόφωρο ρε φίλε! Κόψε την κλήση να τελειώνουμε!
Τελικά ο μπάτσος τον μπαγλαρώνει και τον πηγαίνει στο δικαστήριο, που στεγάζεται στο κτίριο των φυλακών, είναι άθλιο και τρομακτικό.
Μπόλικος κόσμος περιμένει να δικαστεί, στη σειρά και ο Ελληναράς φίλος μας. Ο Σαουδάραβας πρόεδρος του δικαστηρίου αρχίζει:
-Τι έκανες, ρωτά τον Έλληνα.
-Πέρασα με κόκκινο, κύριε δικαστά. Κόψτε μου ένα πρόστιμο, να πληρώσω.
-Δεν έχει πρόστιμα εδώ. Χασάν, πάρε τον και πήδα τον.
-Μα τι λέτε κύριε πρόεδρε, λέει ο Έλληνας κατατρομαγμένος. Πείτε μου πόσο κάνει, να πληρώσω!
-Χασάν, πάρε τον και πήδα τον είπα. Ο επόμενος, εσύ τι έκανες ;
-Έκλεψα, κύριε δικαστά.
-Χασάν, πάρε τον και κόψε του τα χέρια. Ο επόμενος, εσύ τι έκανες ;
-Σκότωσα, κύριε δικαστά.
-Χασάν, πάρε τον και κόψε του το κεφάλι.
Ο Χασάν, 180 κιλά , δίφυλλη ντουλάπα, καραφλός, με γυαλισμένο κεφάλι και ο ιδρώτας κάνουλα. Βουτά και τους 3 μαζί από τον λαιμό και τους σέρνει έξω από το δικαστήριο, προς τις φυλακές.
Οπότε ο Ελληναράς γυρίζει και του λέει:
-Πού σαι, Χασάν- κοίτα, μην μπερδευτούμε, ε; Εγώ είμαι για πήδημα.....

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Τεστ φορμαρισμένου ... κώλου..!!!


 Η Κα Coco Austin, παγκοσμίως γνωστή για τα τορνευτά της κωλαράκια, αφού αλληλοθωπεύεται με την τηλεπαρουσιάστρια, υπόκειται στη συνέχεια στο καταπληκτικό τεστ φορμαρισμένου κώλου!!! Απολαύστε υπεύθυνα...